aerius syrup dozaj için ürünler (2)

Sıvı Stevia Ekstresi

Sıvı Stevia Ekstresi

Köken Stevia, aynı zamanda bal bitkisi olarak da bilinir, Güney Amerika'daki Stevia rebaudiana bitkisinin yapraklarından elde edilen doğal bir tatlandırıcıdır. Bitkiyi tatlı yapan maddeler, yoğunlaştırılmış steviol glikozitlerdir. Sıvı Stevia'nın Avantajları Sıvı stevia tatlandırıcısı, şekerden 150 kat daha tatlıdır. Sıvı stevia kalori içermez ve Glisemik indeksi 0'dır. Bu, sıvı stevia'nın kan şekeri üzerinde zararlı bir etkisi olmadığı anlamına gelir, bu nedenle sıvı tatlandırıcı diyabet hastaları için oldukça uygundur. Kullanım Sıvı stevia ekstresi, içecekleri ve yemekleri tatlandırmak için son derece uygundur. İki veya üç damla sıvı stevia ekstresi, bir tatlı kaşığı şekerle eşdeğerdir. Ancak, sıvı stevia şekerle karşılaştırılamaz çünkü daha acı bir tadı vardır. Sıvı stevia, örneğin içeceklerde ve yoğurtlarda veya pişirme işlemlerinde kullanılabilir.
Organik Agave Şekeri / Organik Agave Şurubu

Organik Agave Şekeri / Organik Agave Şurubu

BİO Agave Şekeri / BİO Agave Şurubu BİO Agave Koyu Şurubu veya BİO Agave Şurubu, standart olarak kontrol edilen organik tarımdan (DE-ÖKO-006) elde edilen altın-kahverengi, ince akışkan, saf bir şuruptur. Altın-kahverengi standart çeşidin yanı sıra, özel uygulamalar için çok açık renkten çok koyu renge kadar agave şurupları mevcuttur. BİO Agave Şurubu, sıklıkla veganlar tarafından tüketilen alternatif bir tatlandırıcıdır. Ayrıca, gastronomi alanında da agave koyu şurubu, örneğin kokteyller için sıkça kullanılmaktadır. Meksika'da farklı agave türlerinden üretilen hammadde, esasen fruktozdan (yaklaşık %80) oluşmakta olup, glikoz da içermektedir ve bu nedenle çok düşük bir glisemik indekse sahiptir. Agave koyu şurubu genellikle şekerin yerine kullanılmakta olup, özellikle veganlar tarafından balın yerine de sıkça tüketilmektedir. Bal ürününden biraz daha tatlıdır. BİO Agave Şurubu hızlı bir şekilde çözünür ve farklı renk tonları ve farklı...